Osiągnięcia
- II miejsce „Pokaz Kuchni Dworskich” w pałacu w Baranowie Sandomierskim
- III miejsce za aranżacje stołu okolicznościowego
- III miejsce w „Siódmych Mistrzostwach Polski” w grillowaniu kategoria profesjonaliści
- I miejsce,, Małopolski Smak’’ za „Pierogi staropolskie”
- I nagroda w konkursie „Nasze Kulinarne Dziedzictwo” za „Pierogi staropolski”
- I nagroda na ,,Festiwalu Smaku’’ za „Pierś lazurową”
- Wyróżnienie w konkursie „ Nasze Kulinarne Dziedzictwo” za „Polędwicę marynowaną”
- I miejsce w konkursie na „Najatrakcyjniejsze danie restauracyjne” za „Polędwice marynowaną”
- I miejsce w konkursie „Małopolski Smak” za „Pierogi z soczewicą”
- I miejsce w konkursie „Tradycyjne specjały” za „Żurek po krakowsku”
- I miejsce w konkursie „Najlepszy Produkt Europejskich Targów Produktów Regionalnych” za „Pierogi z kaszą gryczaną”
- I nagroda w konkursie „Smaki Regionów” za „Nalewkę z nagietka”
III miejsce w konkursie „Małopolski Smak” za „Chleb z szarłatem” - I miejsce w plebiscycie „Smakołyki z legendą” za „Pierogi z kaszanką i kiszoną kapustą”
- Dyplom Ministerstwa Rolnictwa i Rozwoju Wsi za „Pierogi staropolskie razowe”
- Dyplom Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi za magnacki zadek- POLSKI PRODUCENT ŻYWNOŚCI
- Dyplom za udział w konkursie „Najlepszy Produkt Regionalny ETPR”
- II miejsce za „Sakiewkę ziemniaczaną” na „Targach Europejskich”
- Nominacja do” Orzeł Agrobiznesu 2012” za sukces rynkowy
- „Perła 2012r.” w konkursie na najlepszą polską potrawę regionalną za „Ziemniaczaną sakiewkę dziadka w kapuście”
- Dyplom Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi za „Ziemniaczaną sakiewkę dziadka w kapuście”
- I nagroda w konkursie „Smaki Regionów” za „Polewkę na serwatce i ziemniaczaną sakiewkę”
- Dyplom „Grand Prix” w konkursie „Małopolski Smak” za „Tarciuchy ziemniaczane w kapuście”
- Dyplom Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi za „Pierogi z soczewicą”
- Dyplom Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi za „Pasztet galicyjski”
- II miejsce w konkursie Małopolski Smak za „Baraninę Gajowego”
- Nasze Kulinarne Dziedzictwo I nagroda za „ Sok z pokrzywy”
- Smaki Regionów III miejsce za „Zupę Dworską i Baraninę Gajowego”