f

Osiągnięcia
  • II miejsce „Pokaz Kuchni Dworskich” w pałacu w  Baranowie Sandomierskim
  • III miejsce za aranżacje stołu okolicznościowego
  • III miejsce w „Siódmych Mistrzostwach Polski” w grillowaniu kategoria profesjonaliści
  • I miejsce,, Małopolski Smak’’ za „Pierogi staropolskie”
  • I nagroda w konkursie „Nasze Kulinarne Dziedzictwo” za „Pierogi staropolski”
  • I nagroda na ,,Festiwalu Smaku’’ za „Pierś lazurową”
  • Wyróżnienie w konkursie „ Nasze Kulinarne Dziedzictwo” za „Polędwicę marynowaną”
  • I miejsce w konkursie na „Najatrakcyjniejsze danie restauracyjne” za „Polędwice marynowaną”
  • I miejsce w konkursie „Małopolski Smak” za „Pierogi z soczewicą”
  • I miejsce w konkursie „Tradycyjne specjały” za „Żurek po krakowsku”
  • I miejsce w konkursie „Najlepszy Produkt Europejskich Targów Produktów Regionalnych” za „Pierogi z kaszą gryczaną”
  • I nagroda  w konkursie „Smaki Regionów” za „Nalewkę z nagietka”
    III miejsce w konkursie „Małopolski Smak” za „Chleb z szarłatem”
  • I miejsce w plebiscycie „Smakołyki z legendą” za „Pierogi z kaszanką i kiszoną kapustą”
  • Dyplom Ministerstwa Rolnictwa i Rozwoju Wsi za „Pierogi staropolskie razowe”
  • Dyplom Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi za magnacki zadek- POLSKI PRODUCENT ŻYWNOŚCI
  • Dyplom za udział w konkursie „Najlepszy Produkt Regionalny ETPR”
  • II miejsce za „Sakiewkę ziemniaczaną” na „Targach Europejskich”
  • Nominacja do” Orzeł Agrobiznesu 2012” za sukces rynkowy
  • „Perła 2012r.” w konkursie na najlepszą polską potrawę regionalną za „Ziemniaczaną sakiewkę dziadka w kapuście”
  • Dyplom Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi za „Ziemniaczaną sakiewkę dziadka w kapuście”
  • I nagroda w konkursie „Smaki Regionów” za „Polewkę na serwatce i ziemniaczaną sakiewkę”
  • Dyplom „Grand Prix” w konkursie „Małopolski Smak” za „Tarciuchy ziemniaczane w kapuście”
  • Dyplom Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi za „Pierogi z soczewicą”
  •  Dyplom Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi za „Pasztet galicyjski”
  • II miejsce w konkursie Małopolski Smak za „Baraninę Gajowego”
  • Nasze Kulinarne Dziedzictwo I nagroda za „ Sok z pokrzywy”
  • Smaki Regionów III miejsce  za „Zupę Dworską i Baraninę Gajowego”